Close
    Client meeting room Client meeting room... Downstairs meeting ... Office Landing

    Designed and created by APSS Joinery. APSS provide bespoke reception desks to match your company’s brand, personality and space requirements including LED lighting to give it an extra special touch.

    As a former warehouse, APSS installed a mezzanine to double its available floor space. A pillar was required to support the structure. To make the office and visitor area more aesthetically pleasing, a timber wall has been created around the pillar.

    APSS installed a mezzanine and feature staircase in the former warehouse prior to moving into the site in 2015. This helped to double the available floor space, allowing for office staff upstairs and meeting rooms and the joinery workshop on the ground floor.

    APSS Glass Partitions are used throughout the office to allow the maximum amount of natural light to penetrate through the building. This helps to improve staff motivation and productivity.

    Curtain walling allows the maximum natural light into the work environment providing a more comfortable work environment and a connection to the outside world which has proven to boost staff morale and productivity.

    Curtain walling allows the maximum natural light into the work environment providing a more comfortable work environment and a connection to the outside world which has proven to boost staff morale and productivity.