• Info
 • Toggle gyroscope controls
 • Tiny planet view
 • Sound on/off
 • Edit
 • Virtual reality
 • Fullscreen
  Close
  4 3

  Јован Јосифовски Амбис 85 x 116 cm Колаж 2021

  Јован Јосифовски Бурки 50 x 70 cm Колаж од сериграфии 2021

  Душан Стефановски „Композиција 87“ 73 х 101 см Комбинирана техника 2021 година

  Душан Стефановски „I don’t even inhale“ 70 х 57 см Комбинирана техника 2021

  Ана Трајковска Linocut moon d 40 cm Епоксидна смола со парчиња линолеум 2021 ,,Сегмент од Црно и бело‘’ Линорез на црна фолија 70 x 300cm

  Ана Трајковска Варијации 1, 2, 3. 275 x 75 cm x 3 Линорез и сериграфија на платно 2021